VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

cc4ab40b-01ee-4021-a455-26958f5d4661

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

VHG-lidbedrijven blikken positief terug op deelname Floriade Expo

do 13 okt 2022

De initiatiefnemers van 'Practice what you preach', de inzending van het Groencollectief op de Floriade Expo, sloten vorige week vrijdag 7 oktober, samen met een aantal stakeholders hun deelname aan dit evenement feestelijk af. De partners blikten terug op wat er allemaal voor werk verzet is, hoe de reacties van het publiek waren (hoofdzakelijk positief) en welke zaken er gelukkig blijvend zijn op het terrein. Ook VHG-lid Lips Groen sloot de Floriade positief af. Wim Lips van won met zijn FeelGood Garden goud in de Exhibitors Competitition Garden & Landscape Design

Met hun inzending heeft het Groencollectief bijgedragen om het belang van groen in steden en groen als oplossing tegen klimaatverandering concreet te maken voor een groot publiek. "We hebben vele bezoekers mogen inspireren en tal van groepen te gast gehad in ons paviljoen. We kijken met trots en voldoening op deze deelname terug. Op naar 2032!", aldus Ralf Vaessen namens het Groencollectief.

Toekomst

Arne Weverling vertelde namens Koninklijke VHG dat het mooi is dat er VHG-lidbedrijven zijn die het voortouw hebben genomen door deel te nemen en het belang van de Floriade en de boodschap namens de branche onderstrepen. "De bekostiging van zo'n evenement zou via het Rijk moeten lopen", benadrukte hij. "Het raakt namelijk vele gebieden, door de brede thematiek van groen en gezondheid in combinatie met kennis en innovatie. Als ook voeding, beweging en leven in het groen." 

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org