VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

92ed7b7d-b81c-462e-bd6a-20c0439561d7

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Zonnepanelen op uw bedrijfsdak of andere plannen voor een duurzaam energieproject?

do 16 sep 2021

Maak het financieel haalbaar met SDE++ subsidie

VHG wil de krachten bundelen, meld u aan voor de online informatieavond op 27 september aanstaande om 19.30 uur

Heeft u plannen om een project te realiseren waarbij CO2 wordt bespaard? Bijvoorbeeld door het opwekken van duurzame energie, het gebruik van restwarmte of de afvang en opslag van CO2? Mogelijk komt u in aanmerking voor SDE++ subsidie. Laat het ons weten. VHG wil de krachten bundelen en gezamenlijk optrekken om projecten succesvol in te dienen. 

Meld u aan voor de online informatiebijeenkomst op maandagavond 27 september aanstaande 'Zonnepanelen op mijn bedrijfsdak? Dak daar niet eerder aan dacht!' Lees meer

Subsidie voor uw project
SDE++ staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++). Met deze regeling stimuleert de overheid de productie van duurzame energie en andere technieken die zorgen voor minder CO2-uitstoot. Denk aan het investeren in zonnestroom of zonnewarmte of de productie van energie uit biomassa. Zo kunt u deelnemen aan het sectorplan CO2 van VHG en zonnepanelen installeren, bijvoorbeeld in combinatie met groene daken, voor een hoger rendement. Daarmee kunt u ook naar een hoger niveau komen op de CO2 prestatieladder.

Aanvraag indienen
Vanaf 5 oktober tot en met 11 november 2021 is de subsidieregeling Stimulering duurzame energieproductie en klimaattransitie (SDE++) geopend. 


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org