VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

7461b26f-5f0b-4b56-9f55-7307571cf9aa

Samenwerking

Samenwerken met andere bedrijven? Doe de check voor de samenwerking

Verschillende groepen opdrachtgevers vragen om een breed dienstenpakket bij de aanleg van de tuin. Het gaat dan naast het groen zelf om bestrating, elektra, timmerwerk, beregening, zwembaden, vijvers, tuinhuizen etc. Niet alle hoveniers kunnen deze diensten vanuit het eigen bedrijf aanbieden. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat je als een bedrijf een grote opdracht wil gaan doen, maar daarvoor onvoldoende capaciteit in huis hebt. Samenwerking is in beide gevallen een prima oplossing.

Elk bedrijf werkt natuurlijk regelmatig samen, maar dat is vaak incidenteel en gekoppeld aan concrete projecten. Wanneer je op zoek bent naar meer structurele samenwerking is het van belang om deze stap bewust en overwogen zetten. Daar hoort dus een goede selectie van de samenwerkingspartner(s) bij. VHG heeft hiervoor een eenvoudig hulpmiddel ontwikkeld, de check voor de samenwerking. Deze check bestaat uit een aantal stellingen en vult u in, met uw beoogd samenwerkingspartner, in gedachten. Op basis van de gegeven antwoorden krijgt u een beeld over hoe kansrijk de samenwerking (op dit moment) is. Hoe hoger de cijfers hoe groter de kans op een goede samenwerking.

U vindt de check voor de samenwerking hiernaast.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met de VHG Ondernemershelpdesk via 085 - 330 77 00 of ondernemershelpdesk@vhg.org.​

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voorzien van een slotje zijn alleen bestemd/toegankelijk voor leden van VHG.
Klik hier voor meer informatie over het VHG-lidmaatschap.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief