VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

518c7d50-a7df-4adb-aebb-2ab66beb8c68

Sociaal Fiscaal Onderzoek (SFA)

Niemand wil te veel betalen aan de Belastingdienst. Toch dragen de meeste werkgevers ongemerkt meer premie af dan nodig. Koninklijke VHG biedt u als lid daarom de dienstverlening aan van ADXpert. De specialisten van dit arbeidskundig expertisecentrum analyseren uw personeelsdossiers op zoek naar aanknopingspunten en bewijzen voor het claimen van financieel voordeel. Dit doen ze exclusief voor VHG-leden.
Een pilot met zo’n scan onder tien VHG-lidbedrijven leverde een financieel voordeel op van gemiddeld € 13.000,--.

Anton Visser van Antwan Tuin Totaal Rhoon:
‘Wij hebben onlangs een SFA onderzoek laten uitvoeren. Omdat er zoveel uitzonderingen blijken te zijn op bekende regelgeving, was de conclusie dat wij recht hadden op een teruggave van € 16.500.-. Dat is toch mooi meegenomen!’

Hoe werkt het?
Na het tekenen van de opdrachtbevestiging vraagt ADXpert diverse personeelsgegevens bij u op. Ook wordt een afspraak bij u het bedrijf ingepland. ADXpert bekijkt alle personeelsdossiers, verzamelt ontbrekende gegevens en analyseert deze. U ontvangt een overzichtelijke rapportage inclusief bewijsmateriaal. Die rapportage dient u in de salarisadministratie te (laten) corrigeren. ADXpert biedt begeleiding in dit proces. Na de correctie ontvangt u binnen acht weken een teruggaaf van de Belastingdienst.

Kosten
De scan wordt uitgevoerd op basis van no cure, no pay. U heeft dus of een financiële meevaller of krijgt een kosteloze bevestiging dat u alles op orde heeft. De fee wordt berekend over het uiteindelijke bedrag dat u terugkrijgt van de Belastingdienst.

Uitgangspunten ADXpert
Persoonlijk: u heeft gedurende de uitwerking van het onderzoek één aanspreekpunt.
Inhoudelijk: u profiteert van de gedetailleerde kennis van de specialisten.
Transparant: u weet van tevoren wat er van u verwacht wordt.

Meer informatie/aanmelden
Wilt u ook weten of u geld kunt terugvorderen? Of wilt u een review opvragen bij een van de tien VHG-leden die mee hebben gedaan met de pilot? Neem contact op met Richard Maaskant T. 085 - 330 77 00 Mob. 06 20112808 ​

U kunt ook kijken op www.adxpert.nl/SFA of contact opnemen met ADXpert via 085-27 33 409

Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief