VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

44cc6827-232b-4eb1-b88c-6d0bae0b5375

Gesprek met uw VHG adviseur?

​Raadpleeg de VHG Ondernemershelpdesk

Als ondernemer in het groen staat u er niet alleen voor. Zeker niet als u lid bent van Koninklijke VHG. U kunt dan namelijk via de VHG Ondernemershelpdesk zowel telefonisch als online gebruik maken van een schat aan informatie en tal van waardevolle producten en diensten. Dat levert u tijdwinst, gemak en financieel voordeel op.
VHG behartigt de belangen van haar leden, zowel collectief als individueel. Dagelijks kunt u met uiteenlopende ondernemersvragen terecht bij de VHG Ondernemershelpdesk. U ontvangt praktisch toepasbare adviezen en tools. Desgewenst bij u op locatie. Zo haalt u meer rendement uit uw bedrijf. Maak er gebruik van!

Antwoorden & adviezen
Elke werkdag kunt u telefonisch, via e-mail of als u dat wenst op locatie antwoord krijgen op onder andere uw (bedrijfs)juridische vragen en uw vragen over projectuitvoering, personeelsbeleid, omzet- en rendementsverbetering. Uiteraard volledig toegespitst op uw situatie.

Achtergrondinformatie & ondernemertools (downloads)
Via de VHG-website verstrekt de VHG Ondernemershelpdesk actuele achtergrondinformatie en praktisch toepasbare ondernemerstools op het gebied van projectuitvoering, personeelsbeleid, omzet- en rendementsverbetering en relevante wetten en regels. Zo vindt u praktisch toepasbare documenten voor uw projectdossiers (standaard aanleg- en onderhoudsovereenkomsten, werkbonnen, leveringsvoorwaarden, oplever¬documenten etc.) en uw personeelsdossiers (standaard arbeidsovereenkomsten, bedrijfsreglement, huishoudelijk reglement, relatie- en concurrentiebeding etc.). Ook is er een handige rekenmodule waarmee u uw uurtarief kunt berekenen en worden allerlei promotiemiddelen beschikbaar gesteld waarmee u zich als VHG-lid nog sterker als professional in de markt kunt profileren en onderscheiden.

Contact
U kunt de VHG Ondernemershelpdesk bereiken via (085) 330 77 00 of stuur een e-mail naar
 ondernemershelpdesk@vhg.org. Onze adviseurs helpen u graag verder! 

De ondernemershelpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org