VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

c67e1010-b0b1-4f7b-8c4a-f6a8b386d840

Ledenvoordeelwinkel en hulpmiddelen

Voordeelregelingen voor leden

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) is dé branchevereniging voor ondernemers in het groen! Het lidmaatschap van onze branchevereniging levert je als groene ondernemer veel meerwaarde op. Wij bieden je een breed scala van diensten aan. Bovendien kun je als lid gebruik maken van interessante inkoopregelingen:

Automatisering

Vergroot jouw gunningskans op een aanbesteding met de software van Altura. Als VHG-lid maak je het eerste jaar met korting gebruik van bidmanagementsoftware. 
Jouw activiteiten slimmer, efficiënter en groener uitvoeren? Maak voor het beheer van jouw machine- en wagenpark tegen een gereduceerd tarief gebruik van de oplossing van Fleets Online.
Laat iedereen zien hoe enthousiast jouw klanten zijn. Start tegen een gereduceerd tarief met het gebruiksvriendelijke systeem voor reviews van Klantenvertellen. 
Ben jij AVG OK? VHG-leden maken tegen een gereduceerd tarief gebruik van het AVG-programma van Stichting AVG. Voldoe zo snel en eenvoudig aan de AVG-wet. 


Bedrijfsvoering
Bedrijfsafval

Duurzaam omgaan met grondstoffen is een belangrijk thema. Als VHG-lid maak je gebruik van het afvalcollectief van KHN bij BNext.nl.

Vanbreda Risk & Benefits, voor al jouw verze​​​​keringen​

Loonadministratie via Van Deutekom Accountants en Belastingsadviseurs 

VHG-leden maken tegen een gereduceerd tarief gebruik van de diensten van Van Deutekom op het gebied van loonadministratie. 

Prickels

Wil je ook slimmer inkopen en je commerciële slagkracht vergroten. Als VHG-lid kun je bij Prickels met uitstekende voorwaarden en breed assortiment inkoop en ben je altijd up-to-date met jouw artikel- en prijzenbestand. 

Security

Voor VHG-leden heeft All Right Security speciale oplossingen, zoals een camerasysteem waarmee u 24/7 zicht heeft op wat er in uw bedrijf gebeurt.

Juridisch

Conflictbemiddeling via Wij zijn één
Hulp nodig bij conflicten? Als VHG-lid maak je tegen een gereduceerd tarief gebruik van de diensten op het gebied van conflictbemiddeling en advies van Wij zijn één.

Fyner Group voor juridisch advies

Op zoek naar een goede overeenkomst? Of heb je juridisch advies nodig? Als VHG-lid maak je tegen een gereduceerd tarief gebruik van de diensten van Fyner Group.
Incassovereenkomsten via Intrum Justitia

Mobiliteit

Bedrijfswagens

Koop of lease voordelig een Renault. Ontvang nu tijdelijk ook een accessoirescheue of korting op de installatie van een laadpaal!

Brandstofvoordeel
Als VHG-lid maak je gebruik van het brandstofledenvoordeel. Vanaf heden bieden we deze mogelijkheid ook voor elektrisch laden! 

Onderwijs

VHG Workshopprogramma 
Met het VHG workshopprogramma word je als VHG-lid op een aansprekende manier meer zichtbaar en onderscheidend in uw bedrijfsvoering: van acquisitie tot nazorg! 

Voor meer informatie en of vragen kun je contact opnemen met de VHG Ondernemershelpdesk via 085-330 77 00 of per e-mail ondernemershelpdesk@vhg.org.

Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief