VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

d5865bfc-9fc4-44b8-8499-75d6f2bda23c

Preferred Suppliers | juridische zaken

​Ondersteuning bij juridische zaken

  • Op zoek naar een goede overeenkomst, standaard of op maat?
  • Juridisch advies nodig bij een ontslagzaak, een geschil met een werknemer, een contractbreuk of een discussie met een klant over de aangelegde tuin of andere dienstverlening?
  • Vragen over de toepassing en de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden?

Zomaar een aantal zaken waarbij Omnius Juristen (voorheen MKB Huisjuristen) uitkomst biedt.

Omnius Juristen is reeds vele jaren juridisch (kennis)partner voor ondernemers in het MKB. Hierdoor weten zij heel goed wat er speelt bij een MKB’er. Bovendien zijn zij op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen en wetten. Dankzij de betaalbare kwaliteit en branchespecifieke ervaring, spreken zij de taal van bedrijven in het MKB.

Omnius Juristen behartigt uw belangen snel, daadkrachtig en betaalbaar.


Juridische zaken via VHG Ondernemershelpdesk

Op basis van de overeengekomen mantelafspraken biedt Omnius Juristen via de VHG Ondernemershelpdesk juridische ondersteuning aan VHG-leden tegen de volgende tarieven:

Het basistarief van Omnius juristen is € 185,- exclusief btw per uur. 

Voor VHG-leden geldt:

- De eerste twee uur wordt vergoed door Koninklijke VHG;
- Vanaf het derde uur: € 166,50 exclusief btw per uur (in plaats van het reguliere tarief van €185,- exclusief btw per uur)

In zaken die vallen onder het procesmonopolie en/of als het gevraagde specialisme niet door de juristen van Omnius kan worden geleverd, zal de zaak in overleg aan een gespecialiseerde advocaat uit het Omnius Netwerk worden overgedragen.

Advocaten uit het Omnius netwerk brengen voor hun werkzaamheden een honorarium in rekening, dat gebaseerd is op het voor het kantoor of de advocaat geldende Omniustarief, inclusief een korting van 10% op dat tarief. Het in rekening te brengen tarief zal daardoor, afhankelijk van het specialisme en de ervaring van de advocaat, variëren van € 154,00 tot en met € 252,00 per uur.

Niet-leden:

Voor niet-leden van VHG hanteert Omnius Juristen een uurtarief van € 185,00 exclusief btw per uur voor een jurist van Omnius Juristen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze collega's van de VHG-Ondernemershelpdesk via telefoonnummer 085 - 330 77 00 of e-mail ondernemershelpdesk@vhg.org.

Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org