VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

4d4fc447-5f6a-4fa3-8005-2c4634681027

Maak met VHG-cursus metselen méér werk van het vak

Bij tuinaanleg komt steeds meer kijken. Veranda’s en tuinmuren vragen om vaardigheden op het gebied van metselen. Werk dat niet iedereen beheerst. Daarom introduceert VHG Branche-opleiding de cursus Metselen voor Hoveniers.
VHG Branche-opleiding biedt in februari 2023 de cursus metselen voor Hoveniers aan. Deze cursus wordt uitgevoerd door Bouwmensen, de opleider op MBO gebied voor de bouw en infra sector.

Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn o.a. metselwerk en maatvoering, halfsteens metselwerk maken en muurafwerking

De cursus duurt 3 dagen en kost € 1095,- excl BTW. Deze cursus komt in aanmerking voor Colland en NL leert door subsidie.

Deze cursis vindt plaats op één cursuslocatie; Amersfoort.
Schrijf u in via deze link.

Het aantal cursusplaatsen is beperkt. Mocht uw deelnemer niet geplaatst kunnen worden dan informeren we u tijdig hierover en kijken we samen met u of de cursist op een later tijdstip ingeschreven kan worden.

Let op! VHG-leden zullen met voorrang aangemeld worden voor de cursus metselen!  Niet VHG-leden komen na VHG-leden in aanmerking voor de cursus.

Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org