VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

51084113-c6ec-4a2a-b445-bd6a60206fa5

VHG-cursus Elektrisch gereedschap keuren (NEN3140)

Veel hoveniers maken gebruik van elektrische arbeidsmiddelen om hun werkzaamheden goed te kunnen verrichten. Deze elektrische arbeidsmiddelen moeten periodiek gekeurd. Om het voor bedrijven makkelijker te maken organiseert de VHG een cursus NEN 3140 Elektrisch gereedschap keuren. Dit zodat de bedrijven bevoegd zijn om zelf hun elektrische arbeidsmiddelen te keuren.

De duur van de training is één dag en bestaat uit een dagdeel theorie en een dagdeel practicum. 

Na afronding van de training zijn de deelnemers in staat om 1-fase en beperkte mate 3-fase apparatuur te keuren middels visuele inspectie en door metingen en beproevingen. Hierdoor zijn de deelnemers bevoegd om de periodieke keuringen van de elektrische arbeidsmiddelen zelf uit te voeren en hoeven zij dit niet meer uit te besteden aan een externe partij.


Kosten & locaties

De kosten voor de cursus Elektrisch gereedschap keuren (NEN3140) bedragen € 683,- excl. BTW per deelnemer. Deze cursus wordt 75% vergoed (tot 1.000 euro) door Colland, mits men voldoet aan de voorwaarden. Wil je weten of je in aanmerking komt voor de vergoeding? Klik dan hier voor meer informatie. 

Voor het najaar 2023 is al een cursusdata en locatie bekend;
- Ede; maandag 18 december 2023

Direct inschrijven


Belangrijk: Mocht je dit jaar al een beroep hebben gedaan op Colland subsidie dan kun je het niet voor een tweede maal aanvragen.


Let op! VHG-leden worden met voorrang aangemeld voor de cursus Keuren elektrische arbeidsmiddelen! Niet VHG-leden komen na VHG-leden in aanmerking voor de cursus.

Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief