VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

2e370512-e279-453c-af0a-92fe478a9eb0

VHG-cursus Bouwtechniek voor Hoveniers

Bij tuinaanleg komt steeds meer kijken. Tuinhuisjes, veranda’s en vijvers vragen om vaardigheden op het gebied van bouw-, elektro- en installatietechniek. Werk dat niet iedereen beheerst. Daarom biedt VHG Branche-opleiding de cursus Bouwtechniek voor Hoveniers. Daarnaast is er een cursus Bouwtechniek voor gevorderden.
De cursus Bouwtechniek voor Hoveniers wordt uitgevoerd door Bouwmensen, de opleider op MBO gebied voor de bouw en infra sector. De cursus duurt 3 dagen en kost € 1250,-. Deze cursus komt in aanmerking voor Colland en NL leert door-subsidie.

Locaties

Je kunt deze cursus volgen op zes locaties in Nederland: Almelo, Amersfoort, Breda, Hardinxveld-Giessendam, Horst en Ruinen. De cursusdata volgen binnenkort, je kunt je alvast inschrijven voor een locatie naar keuze. 

Let op! Het aantal cursusplaatsen is beperkt. Mocht je deelnemer niet geplaatst kunnen worden, dan informeren we je tijdig hierover en kijken we samen of de cursist op een later tijdstip ingeschreven kan worden.Cursus bouwtechniek voor gevorderden

In januari 2023 biedt VHG Branche-opleiding de cursus Bouwtechniek voor gevorderden. Deze cursus wordt uitgevoerd door Bouwmensen, de opleider op mbo-gebied voor de bouw en infra sector. Voorwaarde om deze cursus te volgen, is dat je in het bezit bent van het diploma Timmerman of de basiscursus Bouwkunde succesvol hebt afgerond.

De cursus duurt 3 dagen en kost € 1250,- excl BTW. Deze cursus komt in aanmerking voor Colland subsidie. Kijk hier voor meer informatie.

Cursusdata

Deze cursus wordt in Amersfoort gegeven op 27 november, 4 december en 11 december. 

Het aantal cursusplaatsen is beperkt. Mocht je deelnemer niet geplaatst kunnen worden, dan informeren we je tijdig hierover en kijken we of de cursist op een later tijdstip ingeschreven kan worden.


Direct inschrijven

VHG-leden worden met voorrang aangemeld voor de cursus bouwtechniek! Niet VHG-leden komen na VHG-leden in aanmerking voor de cursus.

Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief