VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

a7196882-7311-4ed7-bf53-907013f0f4f7

VHG-cursus bouwtechniek

Bij tuinaanleg komt steeds meer kijken. Tuinhuisjes, veranda’s en vijvers vragen om vaardigheden op het gebied van bouw-, elektro- en installatietechniek. Werk dat niet iedereen beheerst. Daarom introduceert VHG Branche-opleiding de cursus bouwtechniek voor Hoveniers. Soms zijn basisvaardigheden bouwtechniek niet altijd voldoende. Daarom introduceert VHG Branche-opleiding de cursus bouwtechniek voor gevorderden.
​VHG Branche-opleiding biedt deze winter de cursus bouwtechniek voor Hoveniers aan. Deze cursus wordt uitgevoerd door Bouwmensen, de opleider op MBO gebied voor de bouw en infra sector.

Meer informatie vindt u in de cursusflyer.

De cursus duurt 3 dagen en kost € 1250,-. Deze cursus komt in aanmerking voor Colland en NL leert door subsidie.

Op dit moment kennen we zes cursuslocaties; Doetinchem, Amersfoort, Zaandam, Ruinen, Oss en Bussum.
Schrijf u in via deze link.

Het aantal cursusplaatsen is beperkt. Mocht uw deelnemer niet geplaatst kunnen worden dan informeren we u daarover en kijken of de persoon op een later tijdstip ingeschreven kan worden.


Cursus bouwtechniek voor gevorderden

VHG Branche-opleiding biedt in januari 2023 de cursus bouwtechniek voor gevorderden aan. Deze cursus wordt uitgevoerd door Bouwmensen, de opleider op mbo-gebied voor de bouw en infra sector.

Let op: Voorwaarde om deze cursus te volgen is dat je in het bezit bent van het diploma timmerman of de basiscursus bouwkunde succesvol hebt afgerond!

De cursus duurt 3 dagen en kost € 1250,- excl BTW. Deze cursus komt in aanmerking voor Colland en NL leert door subsidie.

Op dit moment kennen we één cursuslocatie; Amersfoort.
Schrijf u in via deze link.

Het aantal cursusplaatsen is beperkt. Mocht uw deelnemer niet geplaatst kunnen worden dan informeren we u daarover en kijken of de persoon op een later tijdstip ingeschreven kan worden.


Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org