VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

f85a8144-965e-4870-b048-197fda1223cc

Maak met VHG-cursus metselen méér werk van het vak

Bij tuinaanleg komt steeds meer kijken. Veranda’s en tuinmuren vragen om vaardigheden op het gebied van metselen. Werk dat niet iedereen beheerst. Daarom introduceert VHG Branche-opleiding de cursus Metselen voor Hoveniers.

VHG Branche-opleiding biedt in februari 2023 de cursus metselen voor Hoveniers. Deze cursus wordt uitgevoerd door Bouwmensen, de opleider op MBO gebied voor de bouw en infra sector.

Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn o.a. metselwerk en maatvoering, halfsteens metselwerk maken en muurafwerking. De cursus duurt 3 dagen en kost € 1095,- excl BTW. Deze cursus komt in aanmerking voor Colland subsidie. Kijk hier voor meer informatie.


Cursusdata

Deze cursus staat in 2023 gepland op 6, 13 en 20 november en vindt plaats op één cursuslocatie; Amersfoort.


Het aantal cursusplaatsen is beperkt. Mocht jouw deelnemer niet geplaatst kunnen, dan informeren we je tijdig hierover en kijken we samen of de cursist op een later tijdstip ingeschreven kan worden.

Let op! VHG-leden zullen met voorrang aangemeld worden voor de cursus metselen!  Niet VHG-leden komen na VHG-leden in aanmerking voor de cursus.

Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief