VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

58d09dcc-dae2-476a-ae2d-e901ed5040fa

VHG Plantenkennistrainer

Plantenkennis is essentieel voor wie dagelijks in het groen werkt. Hoe houd je die kennis gemakkelijk up-to-date? Met de Plantenkennistrainer van VHG. Kennis bijhouden is met deze app makkelijker én leuker dan ooit.
  • Plantenkennis leren leuker dan ooit!
  • Altijd actueel
  • Altijd bij de hand 
  • Daag je collega’s uit en start je eigen competitie
  • Ontwikkeld met diverse experts uit de praktijk

De Plantenkennistrainer is ontwikkeld, omdat kennis van de bodem en beplanting essentieel is binnen het groenvak. Het leren en bijhouden van alle namen, kenmerken en toepassingen blijkt in de praktijk weleens een uitdaging. Deze app helpt daarbij.2400+ vragen

Met de VHG Plantenkennistrainer beantwoord je series meerkeuzevragen op ieder niveau. De app bevat meer dan 1.700 vragen. Van het herkennen van zomer- en winterbloeiers, Nederlandse en Latijnse plantnamen tot vragen over kenmerken, toepassingen enzovoorts. De vragen zijn gebaseerd op de leerstof van de VHG Branche-opleiding.

Leren leuker dan ooit!

Het bijhouden van kennis is leuker dan ooit met deze app! Train je kennis, organiseer een competitie, daag je collega’s uit! Wie beantwoordt de meeste vragen goed, en wordt nummer 1?

Bestel de VHG Plantenkennistrainer voor jouw medewerkers of studenten!

De app is een belangrijk hulpmiddel bij het leren van plantenkennis. Daarom krijgen alle studenten van de VHG Branche-opleiding een gratis abonnement. VHG-leden betalen € 7,50 Euro per gebruiker. Niet-leden betalen € 25,00 per gebruiker.

Uiteraard kunnen ook docenten van reguliere opleidingen voor hun studenten een betaald abonnement nemen. Neem hiervoor contact op met plantenkennistrainer@agriholland.nl.

Start vandaag nog met het versterken van je plantenkennis! Klik op onderstaande button om de VHG Plantenkennistrainer direct te bestellen.

Ben je VHG-lid? Vul dan bij je bestelling in het veld 'Extra informatie' je VHG-relatienummer in.
 

Hulpmiddelen

Er zijn (nog) geen hulpmiddelen beschikbaar bij dit onderwerp.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief