VHG  |  Ondernemer  |  Platformen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

a21f11ab-f41a-48a4-b47b-cfd6f408d09c

Platform Interieurbeplanters

Platform Interieurbeplanters

VHG Platform Interieurbeplanters is een ontmoetingsplatform van en voor interieurbeplanters die lid zijn van VHG.
Een platformbegeleidingsgroep organiseert vakinhoudelijke kennisbijeenkomsten en initieert en begeleidt de uitvoering van interieurbeplanting gerelateerde projecten.

Heeft u vragen of suggesties over VHG Platform Interieurbeplanters, dan kunt u contact op nemen met Helga Verheijen-Bruinsma via helga@bruinsmanatuurlijk.nl.
 

1. Kennisbijeenkomsten
Er staan op dit moment geen specifieke kennisbijeenkomsten voor interieurbeplanting gepland. Kijk hier voor andere kennisbijeenkomsten.

2. Projecten
A. VHG Basisopleiding Interieurbeplanting
VHG Platform Interieurbeplanting organiseert twee keer per jaar de Basisopleiding Interieurbeplanting. De Basisopleiding is een in Nederland unieke vooral praktijkgerichte opleiding.

De opleiding bestaat uit drie opleidingsdagen op een praktijkbedrijf en wordt afgesloten met een examen. U kunt de inhoudsopgave van de door het platform speciaal ontwikkelde cursusmap opvragen bij Marc Custers, m.custers@vhg.org. De opleiding vindt plaats bij Fachjan Project Plants in Honselersdijk en start steeds om 08.30 uur tot 16.00 uur.

De kosten bedragen € 900,- per persoon en voor leden van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners
€ 750,- per persoon. Groepsgrootte minimaal 8 en maximaal 10 personen. Er wordt gewerkt met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Planning 2021
• Basisopleiding 1: cursusdagen donderdag 4, 11 en 18 maart. Het examen vindt plaats op donderdag 8 april (gecanceld).
• Basisopleiding 2: cursusdagen donderdag 27 mei, woensdag 2 juni en donderdag 10 juni. Het examen vindt plaats op donderdag 17 juni.

Voor meer informatie over de VHG Basisopleiding Interieurbeplanting en het inschrijven voor de opleiding, kunt u contact opnemen met de heer Marc Custers, m.custers@vhg.org.

B. Groene oplossingen voor de anderhalvemeterwerkplek
VHG Platform Interieurbeplanting heeft in het kader van Covid-19 een aantal creatieve suggesties op een rij gezet om met behulp van groen op een eenvoudige wijze de anderhalve meter werkplek te realiseren. Klik hier voor de 'Groene oplossingen voor de anderhalvemeterwerkplek'
Gerelateerd nieuws

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org