VHG  |  Ondernemer  |  Platformen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

c3857150-af3f-40fb-ae16-0d8fa0fa8067

Platform Jonge Ondernemers

Platform Jonge Ondernemers

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners kent een platform voor Jonge Ondernemers.

​Zonder een harde leeftijdsgrens te stellen, richt het platform zich op ondernemers die nog niet zo lang aan het roer staan van hun bedrijf of bijvoorbeeld op korte termijn het bedrijf overnemen. Wat hen bindt is dat ze volop bezig zijn met de doorontwikkeling van hun bedrijf en hier graag met collega-ondernemers kennis en ervaring over willen uitwisselen. Daarvoor worden bijeenkomsten georganiseerd (fysiek en online) en ook via WhatsApp en LinkedIn vinden de deelnemers aan het platform elkaar.

Bij de bijeenkomsten is het enthousiasme en de energie groot. Het leggen van verbinding en het ‘leren van elkaar’ voorziet echt in een behoefte. Een belangrijke rol is weggelegd voor de voorbereidingsgroep van jonge ondernemers, die meedenkt over de inhoud van het programma.

Programma
Het programma voor het komende voorjaar wordt nog gepresenteerd. Het is een combinatie van fysieke bijeenkomsten en enkele zoom-meetings. Voor de zoom-meetings worden vooraf de onderwerpen geïnventariseerd om met elkaar te bespreken. 

Verder worden er nog bezoeken aan enkele leveranciers georganiseerd en staat in het voorjaar een preview van de Floriade in Almere gepland. Uiteraard zullen deze bezoeken weer plaatsvinden conform de (dan) geldende coronaregels.

Deelnemen?
Ben je een jonge ondernemer en wil je graag deelnemen aan het platform? Neem dan contact op met Marc Wichman, adviseur van de VHG Ondernemershelpdesk via 06- 55 83 30 53 of m.wichman@vhg.org.​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief