VHG  |  Ondernemer  |  Platformen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

a5a6d628-a498-4d7a-a72a-7947ab3992e7

Platform Ontwerpers

Platform Ontwerpers

VHG Platform Ontwerpers richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van het ontwerp van de buitenruimte.
Het gaat dus niet alleen om de kwaliteit van de ontwerper, maar bovenal om de kwaliteit van het ontwerp zelf, in de breedste zin van het woord.
 
Een platform is iets waar men op kan gaan staan om beter zicht te hebben op de eigen werksituatie en omgeving, om er naar te kunnen kijken en om het erover te hebben. Het platform wil de activiteit van het ontwerpen optillen boven de concreetheid van de uitvoering, naar een abstractieniveau.

Het combineren van het programma van eisen van de opdrachtgever, het specifieke van de plek én het budget leiden samen tot het ontwerp van de buitenruimte. De aard van deze buitenruimte maakt binnen de visie van het platform niet uit, een natuurlijke ruimte of een tuin, in de stad of in het landschap. Evenmin is de schaal van belang, zolang men in staat is er abstract over te denken.

Terugkijken bijeenkomst
VHG-leden kunnen de bijeenkomst over groene daken en groene gevels terugkijken op het besloten gedeelte van deze webpagina.​​
Deel 1
Deel 2
Deel 3​

Meer informatie
Wilt u meer informatie, een platformbijeenkomst bijwonen of een vrijblijvend gesprek? Dan kunt u contact opnemen met platformen@vhg.org, Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), via telefoonnummer (085) 330 77 00.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org