VHG  |  Ondernemer  |  Platformen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

39df6189-8fa2-4716-85ca-b5f058027be6

Platform P&O

Platform P&O

VHG Platform P&O is een ontmoetingsplatform van en voor medewerkers P&O binnen bedrijven die lid zijn van VHG.

Het boeien en binden van medewerkers is met de huidige overspannen arbeidsmarkt belangrijker dan ooit. P&O krijgt dan ook steeds meer aandacht in bedrijven. Om u als lidbedrijf hierin te ondersteunen, is het P&O-platform opgericht.

Thema's
Belangrijke thema's binnen dit platform zijn:

  • generatiemanagement
  • het blijven motiveren van medewerkers
  • werving en opleiding nieuwe instroom
  • zorgen voor passende scholing

Als deelnemer van het platform wordt u op de hoogte gehouden over actuele onderwerpen op P&O-gebied. Daarvoor organiseren we themabijeenkomsten en ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief. Een belangrijke rol is weggelegd voor de begeleidingsgroep van leden die meedenken over de inhoud van het programma.

Themabijeenkomsten
Twee keer per jaar kunt u deelnemen aan een themabijeenkomst over een actueel onderwerp. U krijgt concrete handvatten aangereikt en is er volop gelegenheid om te netwerken met collega-P&O'ers. Kennisdeling staat centraal. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Nieuwsbrief

Elke twee maanden ontvangt u een nieuwsbrief met actualiteiten op P&O-gebied. Deze nieuwsbrief is aanvullend/verdiepend op onze wekelijkse reguliere nieuwsbrief.

De nieuwsbrief van 19 juli 2022 bekijken

Deelnemen?
Heeft u of uw P&O-medewerker interesse in het P&O-platform? Laat het weten aan Marc Wichman via m.wichman@vhg.org. Wilt u meedenken over het inhoudelijke programma van het P&O-platform? Dit kan ook! Marc ziet uw reactie graag tegemoet.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief