VHG  |  Ledenzoeker  |  Lid

Skip Navigation Linksdetail

"Voor ondernemers in het groen"

56dbbe37-8627-4ca1-b472-7840ffef1ed6
824666a8-58bd-429d-b6c7-ca27e50df8c8

Greenspot Groenspecialisten VOF

Hoofddorp

31f81cda-565a-46b7-bbc8-5f653803b331

Greenspot Groenspecialisten VOF


Het groene hart van de hoveniers van Greenspot Groenspecialisten klopt sneller bij alles wat groeit en bloeit, kruipt en zoemt. Onze betrokkenheid bij de natuur zetten we graag én met groot enthousiasme in bij het ontwerpen, inrichten en onderhouden van jouw unieke levende tuin in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Diemen, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Vijfhuizen en Zwanenburg. Kijk voor meer informatie op onze website: www.greenspottuin.nl
Greenspot Groenspecialisten VOF
Grebbebos 12
2134 KV Hoofddorp
E-mailWebsite

Onze projecten

eac03a6d-4802-4c11-a4f2-2d5f0e6b42c9
Tuinaanleg
Tuinaanleg

Met enthousiaste vakmensen, eigen materieel, duurzame materialen en een stappenplan, leggen we volgens afspraak je tuin aan.

Ben je tevreden met het ontwerp van je tuin én met onze offerte? Dan kunnen de hoveniers van Greenspot aan de slag. We plannen het werk, het materieel en de vakmensen in. We voeren het beplantingsplan en bestratingsplan zorgvuldig uit, aan de hand van het
tuinontwerp. In overleg hergebruiken en recyclen wij graag materialen als tuinhout, tegels en andere bestrating, maar ook beplanting en bomen. Tijdens de werkzaamheden houden we je vanzelfsprekend op de hoogte van de vorderingen zodat je er zeker van kunt zijn, dat wij de tuin van je dromen aanleggen.
Waterdoorlatende bestrating
Waterdoorlatende bestrating

Kies bij een levende tuin voor groene bestrating. Ontdek de alternatieven.

Bij het ontwerp, de aanleg of renovatie van je tuin, is het goed om iets langer na te denken over bestrating. Een versteende tuin past niet meer in deze tijd, waarin we bewuster omgaan met het milieu. In een levende tuin is groene bestrating goed toe te passen en levert het voordelen op.  Een terras van grindmatten of andere halfharde waterdoorlatende materialen warmt de tuin in de zomer minder snel op en biedt een fijne plek om te ontspannen. Met minder harde grondbedekking wordt de biodiversiteit bevorderd en wordt overlast door overstromingen bij extreme regenval beperkt. Greenspot adviseert je graag over verschillende vormen van (sier)bestrating voor je tuin of oprit, die passen bij jouw tuinwensen.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief