VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

50570cfc-4aab-4264-beb9-6cb839a9b594

Opleidingen & vacatures

Of je nu een groene opleiding of cursus zoekt of een nieuwe baan in het groen, bij VHG helpen we je graag verder. Bekijk op de website van de VHG Branche-opleiding het opleidingsaanbod. Of ga direct naar de vacaturebank!

 

VHG Branche-opleiding: praktijkgerichte opleidingen, cursussen en workshops

Wil je nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen? Koninklijke VHG organiseert – in samenwerking met opleidingspartners – praktijkgerichte opleidingen, cursussen en workshops. Samen met andere groenprofessionals (in spe) is leren veel leuker. Je leert ook nog eens van elkaar.

Bekijk het complete aanbod op de website van de VHG Branche-opleiding. Klik op de afbeelding. ​
Vitale Hoveniers

Als sector hebben we onze krachten gebundeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Samen met de sociale partners FNV, CNV en Colland Arbeidsmarkt maken we de branche voor jou nog interessanter. We werken hiervoor samen met opleidingen en overheid. Samen bieden we een pakket aan pilots, cursussen, opleidingen en coaching aan zodat jij nu en in de toekomst vitaal en vaardig kunt blijven werken in de Hovenierssector. 


Wil je meer weten over deze cursussen en trainingen, zoals Krachtige Leermeester en Leiderschapstrainingen? Ga naar de website Vitalehoveniers.nl

Subsidie aanvragen
Voor het volgen van opleidingen, cursussen en workshops zijn subsidies beschikbaar. Deze kun je aanvragen bij Colland. Bekijk hier of jouw keuze ook onder de subsidieregeling valt. 

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voorzien van een slotje zijn alleen bestemd/toegankelijk voor leden van VHG.
Klik hier voor meer informatie over het VHG-lidmaatschap.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief