VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

395f5f2a-1ce1-4711-b11d-26ad6c18bf15

Algemeen

Ontwikkeling van u en uw medewerkers is belangrijk. Sterker nog: het belang van training of opleiden neemt de laatste jaren alleen maar toe. Vaak zien organisaties leren en ontwikkelen als een verplichting. Wanneer u echter alle voordelen op een rijtje zet dan is het juist een investering. Door de juiste cursus- en opleidingsmogelijkheden te bieden til de kennis en kunde naar een hoger niveau en daar plukt u als organisatie de vruchten van. Het bedrijf wordt wendbaarder, toekomstbestendiger en kan makkelijker inspelen op veranderingen. Bovendien leidt scholing van personeel tot meer motivatie en loyaliteit!

​Waarom opleiden? Dat is een veel gestelde vraag. Voor kennisorganisaties is het aanbieden van opleidingen vaak een logisch, maar sommige organisaties zien het opleiden of trainen van personeel als een kostenpost. Dat laatste is natuurlijk waar; een opleiding volgen kost nu eenmaal geld. U kunt het echter ook zien als een investering waarmee u op andere vlakken juist kosten bespaart. U investeert immers in de kennis en daarmee dus in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. 

Colland subsidieregelingen Hoveniers:

Voor het volgen van een cursus of opleiding biedt Colland Arbeidsmarkt subsidies aan. Deze cursussen en opleidingen staan overzichtelijk gegroepeerd in cursusgroepen. Werkgevers en werknemers vragen deze subsidie eenvoudig aan bij Colland via ‘Direct aanvragen of declareren’. De declaratie dient uiterlijk twee maanden na de laatste cursusdag bij Colland binnen te zijn. 


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org