VHG  |  Service

Skip Navigation Linksinformatie

"Voor ondernemers in het groen"

b81056ce-c12c-4e2a-bc9e-99d78a1ded35

Word lid van VHG

Interesse in het lidmaatschap van VHG? Wij vertellen u graag meer!

​Voordelen VHG-lidmaatschap

Koninklijke Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) heeft ook dit jaar weer een aantrekkelijke actie voor nieuwe leden. Bedrijven die nu een lidmaatschap afsluiten, kunnen direct de waarde van het lidmaatschap ontdekken, maar ontvangen dit lidmaatschap GRATIS. U begint pas te betalen op 1 januari 2023. Studenten kunnen via een studentenlidmaatschap op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de branche.

Wat brengt het VHG-lidmaatschap u?
  1. Minder zorgen, minder risico’s: adviezen op maat en antwoord op al uw ondernemersvragen.
  2. Meer professionaliteit en winstgevendheid dankzij actuele informatie, adviezen en workshops.
  3. Toegang tot een waardevol netwerk van groenprofessionals om kennis en ervaringen te delen.
  4. Een groter onderscheidend vermogen door handige hulpmiddelen en naslagwerken. En door het gebruik van aansprekende beeldmerken die uw professionaliteit en betrouwbaarheid extra onderstrepen:

    VHG logo - RGB.jpg

  5. Financieel voordeel: korting op producten en aanvullende diensten.
  6. Directe invloed op de politieke lobby door deelname aan het verenigingsnetwerk en promotieactiviteiten.

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap of een kennismaking met een van onze accountmanagers? Stuur dan een e-mail naar info@vhg.org, bel ons op 085-330 77 00 of vraag hier meer informatie aan.

Direct lid worden kunt u doen door het doorlopen van deze aanmeldingsprocedure.

Antwoord op ondernemersvragen
Al uw ondernemersvragen kunt u stellen aan de VHG Ondernemershelpdesk. Wij bieden u een schat aan informatie, persoonlijk advies en tal van praktische hulpmiddelen waarmee u de professionaliteit en winstgevendheid van uw bedrijf kunt bevorderen. Zo kunt u via de website (www.vhg.org) allerlei hulpmiddelen downloaden voor uw projectdossier(s) en personeelsdossier(s), of praktische handvatten zoals de handleidingen van De Levende Tuin, diverse workshops of de Economische Barometer. Als u zich nu aanmeldt, profiteert u direct van àl het ledenvoordeel.

Landelijke promotie
Als VHG-lid lift u ook mee op landelijke promotiecampagnes. VHG brengt bijvoorbeeld het vakmanschap van de VHG-professional bij een breed publiek onder de aandacht. Bekijk de filmpjes op ons YouTube-kanaal!

Omvangrijk netwerk
Als lid van VHG heeft u toegang tot een uitstekend regionaal én landelijk netwerk van groenprofessionals. Op tal van momenten kunt u collega’s ontmoeten, in een informele sfeer en op interessante locaties. U deelt kennis en ervaringen en verrijkt vakkennis en ondernemersvaardigheden. Daarnaast heeft u invloed op de standpunten van VHG in de politieke lobby. Én u legt verbindingen naar interessante marktpartijen.

Ondersteuning bij personeelszaken
VHG helpt u ook in uw rol als werkgever. We ontwikkelen sociaal beleid voor de groene sector en bieden onze leden concrete ondersteuning bij de uitvoering daarvan. Denk aan de cao, het functiewaarderingssysteem, veiligheid, gezondheid, personeelsbeleid en onderwijs. U kunt rekenen op gedegen adviezen van onze adviseurs én specialisten uit ons netwerk. Op de VHG-website vindt u tal van praktisch toepasbare hulpmiddelen, zoals modelarbeidsovereenkomsten, reglementen en een registratiemodule voor toepassing van het jaarurenmodel.

Ruimte om te ondernemen
Via politieke lobby en promotie zorgt VHG ervoor dat u de ruimte heeft om te ondernemen. Door samen te werken aan arbeidsvoorwaarden en vakonderwijs verhogen we de professionaliteit van onze branche.

Kortom: tijdwinst, gemak en financieel voordeel!
Met al deze diensten en producten creëert VHG ruimte voor professioneel groen ondernemerschap. Het lidmaatschap levert u tijdwinst, gemak en financieel voordeel op. En bovendien: hoe meer leden onze vereniging heeft, hoe groter onze invloed kan zijn en hoe meer wij kunnen betekenen voor onze achterban.

Word ook studentlid
Jij staat aan het begin van een prachtige loopbaan in het groene vak. Welkom in onze branche! VHG staat voor je klaar om je verder op weg te helpen. We nodigen je uit om kennis te maken met wat onze branche te bieden heeft en een eigen netwerk op te bouwen. Dat kan met het speciale lidmaatschap voor studenten van het groene mbo, hbo, wo en de VHG Branche-opleiding. Je kunt er gebruik van maken tegen een aantrekkelijk tarief.

Voorwaarden lidmaatschap
Uiteraard kunnen onze accountmanagers u hier wegwijs in maken.

Lid worden?

Klik hier om je aan te melden als lid van VHG.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org