VHG  |  Ondernemer  |  Hulpmiddelen  |  Info

Skip Navigation LinksDetails

"Voor ondernemers in het groen"

ca9e9ede-d8e8-4a75-b35b-db7e11ab6026

VHG Hulpmiddelen

Hulp nodig bij uw bedrijfsvoering? Alle praktische hulpmiddelen op een rij. Verfijn op thema en onderwerp om te vinden wat u nodig heeft.

Beter Social media inzetten

Beter social media inzetten

Deze training is heel geschikt voor wie zijn groenbedrijf nog beter wil profileren met social media zoals Linkedin, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram etc.

Laten we maar eerlijk zijn: een hovenier of groenbedrijf kan niet meer om social media heen. Het is een laagdrempelige manier om het bedrijf te profileren en uw eigen verhaal op een positieve wijze in te kleuren. In deze training leren de ondernemers hoe je met een slimme aanpak een enorme kring van potentiële klanten kunt bereiken.

Yassin Karmoudi geeft de training. Yassin is gepassioneerd voor technologie en verhalen. Als millennial kent hij als geen ander de do’s, don’ts en ongeschreven wetten op het wereldwijde sociale web. Bij Savage Film was Yassin verantwoordelijk voor de social media marketing van verscheidene films en documentaires. Hij schreef marketingplannen voor de producties en realiseerde ze door de kanalen effectief in te zetten. Voor The Land of the Enlightened wist hij het bereik op social media binnen vijf maanden te verdubbelen. Met zijn achtergrond als visual storyteller en social media-geek weet Yassin de doelgroep met het beste verhaal via de juiste kanalen te bereiken. 

Wat kunt u na afloop?

Na afloop kent u de social media kanalen en ziet mogelijkheden om deze effectief in te zetten om uw eigen boodschap goed over het voetlicht te brengen.

Inhoud

• Soorten social media en hun karakteristieken
• Intervisie gebruik van social media door deelnemers
• Slim luisteren en advertising via social media
• Planmatig en creatief social media gebruiken

Voor wie

Voor ondernemers en hun medewerkers die via social media hun bekendheid en reputatie willen vergroten en hun afnemersgroep wil uitbreiden.

Datum

Najaar 2023.

Vorm

Deze training is heel interactief met ruime gelegenheid om ervaringen uit te wisselen via intervisie. In de training ‘maken’ de deelnemers ook berichten.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 399 per cursist. 

Meer leren

Deze workshop is prima te combineren met de trainingen 'Beter verkopen' en 'Beter onderhandelen’.

Meer informatie & direct inschrijven

Voor meer informatie, data en direct inschrijven, kijk in onze agenda.

Gerelateerde info

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Lees verder op de onderwerppagina
Opleidingen, trainingen en cursussen / Professionaliseringsprogramma

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief