VHG  |  Ondernemer  |  Hulpmiddelen  |  Info

Skip Navigation LinksDetails

"Voor ondernemers in het groen"

bc8d62e2-dac3-43b9-8db0-16ad5ac03d2a

VHG Hulpmiddelen

Hulp nodig bij uw bedrijfsvoering? Alle praktische hulpmiddelen op een rij. Verfijn op thema en onderwerp om te vinden wat u nodig heeft.

Handleiding De Levende Tuin - online versie

Groen is goed voor ons! Daar zijn steeds meer mensen van overtuigd. Consumenten willen graag iets met duurzaamheid in hun tuin. Maar wat dan? Om op die behoefte in te haken, heeft Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners de Handleiding De Levende Tuin ontwikkeld. Deze handleiding helpt groenprofessionals om op de wensen van de consument in te spelen en daarmee de leefomgeving te vergroenen.

 
In de handleiding De Levende Tuin vind je tal van inspirerende voorbeelden van groene toepassingen en duurzame materialen voor de levende tuin. Jij als groenprofessional kunt hiermee jouw klant informeren en enthousiasmeren. Of het nu een particuliere of zakelijke klant is. En of het nu gaat om groen in de particuliere tuin, de openbare ruimte, in en om bedrijven, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen.

Bekijk rechts de digitale versie van de handleiding De Levende Tuin. Ook kun je de papieren versie van de handleiding De Levende tuin bestellen. Klik hier!

Vragen?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze collega's van de VHG Ondernemershelpdesk via ondernemershelpdesk@vhg.org of 085 330 77 00.

Downloaden

Klik hier om dit hulpmiddel te downloaden.

Gerelateerde info

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Lees verder op de onderwerppagina
Publicaties online inzien en bestellen / De Levende Tuin

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief