VHG  |  Ondernemer  |  Hulpmiddelen  |  Info

Skip Navigation LinksDetails

"Voor ondernemers in het groen"

f53647fe-af60-4c0e-b1f3-293c76ecbf03

VHG Hulpmiddelen

Hulp nodig bij uw bedrijfsvoering? Alle praktische hulpmiddelen op een rij. Verfijn op thema en onderwerp om te vinden wat u nodig heeft.

Beter onderscheiden

​Beter onderscheiden

Wie op google hoveniersbedrijf en zijn woonplaats intoetst, krijgt tienduizenden resultaten. Geen wonder dat mensen liever aan collega's en familieleden de naam van een vertrouwd en goed bedrijf vragen. Wie deze training volgt, gaat op een gestructureerde manier aan de slag met de mogelijkheden het onderscheidend vermogen van zijn bedrijf te vergroten. 

Deze training is heel geschikt voor hoveniers die zich willen onderscheiden van andere bedrijven en energie willen steken in een onderscheidend concept.

Intervisie

Onderscheidend vermogen is vaak gebaseerd op een eigen idee en unieke aanpak om de markt te benaderen. We bespreken in de training met elkaar hoe de deelnemers dat nu doen, wat succesvol is waar potentie zit. We gaan aan de slag met het denken in doelgroepen en hun behoeften.

Uw beschrijft in de training een of meer doelgroepen, de behoeften van die doelgroep en het onderscheidend aanbod waarmee u die behoefte vervult. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden om dit concept uit te dragen. Dat kan via uw medewerkers, beschrijving van uw producten/diensten en communicatiemogelijkheden. We gebruiken de toolkit creëren van onderscheidend vermogen van VHG.

Peter van den Besselaar van Bex*communicatie geeft deze training. Peter werkt al meer dan tien jaar voor VHG en hoveniersbedrijven en is een door de wol geverfde ondernemer/communicatiespecialist.

Wat kunt u na afloop?

Na afloop heeft u handvatten om het onderscheidend vermogen van uw bedrijf te vergroten en kan aan de slag met een actieplan om dit te doen.

Inhoud

• Onderscheidend vermogen uitgelegd
• Inspireren met een onderscheidend concept
• VHG hulpmiddelen en toolkit
• Uw eigen actieplan

Voor wie

Deze training is gericht op groenondernemers die beseffen dat onderscheidend vermogen key is voor duurzaam succes en structureel winstgevend willen zijn.

Datum

Najaar 2023

Vorm

Theorie en praktijk: u gaat aan de slag met concrete praktijkopdrachten. Ook oefent u verschillende typen personeelsgesprekken.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 399 per cursist. 

Meer leren

De training 'Beter organiseren'  is prima te combineren met deze training.

Meer informatie & direct inschrijven

Voor meer informatie, data en direct inschrijven, kijk in onze agenda.

Gerelateerde info

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Lees verder op de onderwerppagina
Opleidingen, trainingen en cursussen / Professionaliseringsprogramma

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief