VHG  |  Ondernemer  |  Hulpmiddelen  |  Info

Skip Navigation LinksDetails

"Voor ondernemers in het groen"

f1448b80-73bb-4504-80c1-ab15d7214af4

VHG Hulpmiddelen

Hulp nodig bij uw bedrijfsvoering? Alle praktische hulpmiddelen op een rij. Verfijn op thema en onderwerp om te vinden wat u nodig heeft.

Handleiding Het Levende Gebouw - online versie

Vergroenen blijft niet beperkt tot particuliere tuinen en de openbare ruimte. Ook in, op, aan en rondom gebouwen liggen volop kansen. De waarde van groen op, aan, in en om gebouwen is een thema dat vanwege maatschappelijke thema’s als klimaatverandering, biodiversiteit, energie steeds belangrijker wordt. De handleiding Het Levende Gebouw helpt en inspireert groenprofessionals, opdrachtgevers, architecten, landschapsarchitecten en projectontwikkelaars bij het integraal ontwerpen, bouwen en beheren van groene, levende gebouwen. Ook voor provincies en gemeenten die aan het begin staan van het proces van (her)ontwikkeling van een locatie is deze handleiding interessant.


De handleiding is een vervolg en verdieping op de succesvolle handleiding De Levende Tuin. De handleiding Het Levende Gebouw gaat over gebouwgebonden groen. Je vindt er inspirerende ideeën voor groene gebouwen, goed voor mens, klimaat, natuur en economie en met voorbeelden van gerealiseerde projecten en toepassingen gebaseerd op wetenschap onderzoek en ervaringen uit de praktijk. 

Vragen?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze collega's van de VHG Ondernemershelpdesk via ondernemershelpdesk@vhg.org of 085 330 77 00.

De VHG Ondernemershelpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Downloaden

Klik hier om dit hulpmiddel te downloaden.

Gerelateerde info

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Lees verder op de onderwerppagina
Publicaties online inzien en bestellen / Het Levende Gebouw

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief