VHG  |  Over VHG  |  Domeinen

Skip Navigation Linksopenbaar-groen

"Voor ondernemers in het groen"

1cd0fa72-0caa-473c-b4af-a7101fcc79a8

Domein Openbaar Groen

Openbaar groen dient als gezamenlijk publiek kapitaal en draagt bij aan een hoogwaardige leefomgeving.

Domein Openbaar Groen

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) promoot het openbare groen als een gezamenlijk publiek kapitaal. Het vertegenwoordigt een harde economische waarde en levert ook een essentiële bijdrage aan welzijn en gezondheid van mensen en een hoogwaardige leefomgeving. Groen inspireert en biedt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke opgaven die zich afspelen in de openbare ruimte zoals leefbaarheid van steden. Het is daarom van belang dat de samenleving blijft investeren om deze maatschappelijke waarden in stand te houden en te verbeteren.


De drie domeinen van VHG richten zich naar buiten: lobby, vergroten en verbeteren van de marktpositie en een goede aansluiting met het onderwijs. Vanzelfsprekend wordt u als VHG-lid op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen het domein. 

Interesse om een bijdrage te leveren?

De koers van het domein wordt bepaald mede met een aantal ondernemers; de domeinadviesgroep. Zo zorgen we voor de aansluiting met het vakgebied en onze omgeving. Geinteresseerd? Neem contact op met Ingrid Sangers, i.sangers@vhg.org, tel. 085-330 77 00 of 06-18 87 10 41.

IngridSangers-0313.jpg
Terug naar Domeinen

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief