VHG  |  Over VHG  |  Verenigingsbureau

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

8f272244-31ab-4ac6-8653-f644d1fc472d

VHG Verenigingsbureau

Maak kennis met onze mensen van de afdelingen Beleid & Communicatie, Ondernemershelpdesk en Interne zaken

​VHG Verenigingsbureau

Het verenigingsbureau is de dienstverlener van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Er werken vakmensen die leden bezoeken, adviseren en ondersteunen op tal van terreinen zoals bedrijfsvoering, juridische zaken, personeelsbeleid, onderwijs en milieu.

​Onze medewerkers​

746dd5e8-80c6-467f-b3fd-2993d0548f49
Nagib
Benamar
Nagib Benamar: "Ik help de leden van VHG met een goede collectieve arbeidsovereenkomst (cao). Het tegengaan van concurrentie op arbeidsvoorwaarden staat daarbij voorop. Als juridisch adviseur ben ik betrokken bij de totstandkoming van de cao. Ik ondersteun de cao-onderhandelingscommissie, bewaak de juridische aspecten en informeer VHG-leden en bestuurders. Daarnaast ben ik bestuurder van Stigas. Het lobbyen bij het ministerie van SZW en VNO-NCW op het terrein van arbeidsrecht hoort ook bij mijn werk. Graag zet ik mijn tanden in complexe juridische vraagstukken!"
Beleidsadviseur Arbeidsvoorwaarden & CAO
T  06 18 83 72 65
Daniëlle
den Bleker-Nauman
Daniëlle den Bleker-Nauman: "De communicatie van VHG met haar leden en de profilering van de branche in de markt staan centraal in mijn functie. Ik help mee om communicatiestrategieën te ontwikkelen en adviseer collega’s, directie en leden hierover. Belangrijk is dat alle communicatie-uitingen op elkaar aansluiten en passen bij de uitstraling van VHG als branchevereniging voor professionele ondernemers in het groen. Zo draag ik bij aan een beter imago van de branche en meer zichtbaarheid van het vak."
Beleidsadviseur Communicatie
T  085 - 330 77 00
Angélique
Bruêns
Directiesecretaresse
T  06 18 87 10 36
Marc
Custers
Marc Custers: "Mijn werk draait om het creëren van ruimte voor het ondernemerschap zodat aangesloten leden gemakkelijker, beter en meer kunnen ondernemen. Centraal daarbij staat voor mij het verbinden van mensen en organisaties. Samen bereiken ze uiteindelijk meer dan individueel. VHG-leden wil ik laten ervaren dat zij deel uitmaken van een organisatie die staat voor vakmanschap, inspiratie en autoriteit. Gezamenlijk creëren van nieuwe kansen voor nu en in de toekomst. "
Beleidsadviseur
T  06 26 91 03 23
Mario
Geuze
Mario Geuze: "Lobby en promotie naar de markt zijn belangrijke taken van me. Ver van je bed? Als VHG-lid met een groen hart zijn we allemaal een beetje ambassadeur! Wij zijn de groenprofessionals die de leefomgeving mooier en beter maken voor Mens, Natuur, Klimaat én Economie. Met onze handleidingen De Levende Tuin, Het Levende Gebouw en De Levende Openbare Ruimte onder de arm kunnen we dat eenvoudig aantonen. Daarnaast houd ik me onder andere bezig met het thema Klimaatadaptatie."
Beleidsadviseur
T  06 14 30 00 84
Richard
Maaskant
Richard Maaskant: "Al onze diensten en hulpmiddelen hebben tot doel het professionaliteitsniveau van onze leden te verhogen, de winstgevendheid te verbeteren en daardoor de continuïteit van hun bedrijven voor de lange termijn te borgen. Samen met de accountmanagers, adviseurs en kennispartners van de VHG zorgen we er dan ook voor dat onze leden kunnen rekenen op praktisch toepasbare informatie, -adviezen, en –ondersteuning. "
Accountmanager Relatiebeheer
T  06 20 11 28 08
Joke
Mul
Joke Mul: "Mijn werk is grotendeels gericht op het ondersteunen van mijn collega’s van de afdelingen. Ik werk bijvoorbeeld mee aan het actueel houden van de VHG-website, het beheren van het fotoarchief en het ondersteunen bij de organisatie van de verschillende competities. Het leukste aan mijn werk vind ik dat het zo divers en afwisselend is."
Secretaresse
T  085 - 330 77 00
Ingrid
Sangers
Ingrid Sangers: "Als beleidsadviseur binnen Koninklijke VHG ben ik betrokken bij diverse, voor onze leden en groene sector relevante, projecten en wet- en regelgeving waaronder VHG Domein Openbaar Groen, VHG Platform voor Natuurlijk Zwemwater, City Deal Openbare Ruimte, IPM Sportvelden, Nationale Bijenstrategie, Deltaplan Biodiversiteitsherstel, Omgevingswet en Aanbestedingswet."
Beleidsadviseur
T  06 18 87 10 41
Eline
Visser
Eline Visser: "In de functie Officemanager Relatiebeheer ben ik verantwoordelijk voor de VHG ledenadministratie en werk ik samen met de accountmanagers voor de zes verschillende VHG regio's. Hiervoor organiseer en plan ik alle bijeenkomsten en beantwoord ik velerlei vragen van ondernemers. Ik ondersteun het (bestuur) Platform Meewerkende Partners en  verzorg de planning en organisatie van het VHG Professionaliseringsprogramma. "
Officemanager Relatiebeheer
T  06 18 87 10 35
Marc
Wichman
Marc Wichman: "Bij de afdeling Relatiebeheer staat het directe contact met de leden centraal. We willen er zo voor zorgen dat onze dienstverlening goed aansluit bij de behoeften van de bedrijven. We richten ons daarbij op alle ondernemers in het groen. Van zelfstandige ondernemers tot bedrijven met veel medewerkers. In onze advisering gaat het met name om het verbeteren van het rendement van het bedrijf. Bijvoorbeeld door te werken aan meer onderscheidend vermogen en/of een betere beheersing van het proces. "
Accountmanager Relatiebeheer
T  06 55 83 30 53
Jeroen
Zijlmans
Jeroen Zijlmans: "Ik zet mij in voor het beroepsonderwijs in de sector, de VHG Brancheopleiding en alle zaken rondom opleidings- en scholingssubsidies. Ik zorg ervoor dat de stem van het bedrijfsleven bij de vormgeving en uitvoering van het beroepsonderwijs wordt gehoord en dat er subsidies voor de sector beschikbaar komen. Het doel is dat het onderwijs aansluit op de vragen vanuit de bedrijven. Zo creëren we gezamenlijk een arbeidsmarkt van waaruit voldoende goed gekwalificeerde medewerkers beschikbaar zijn. "
Beleidsadviseur Onderwijs en Arbeidsmarktbeleid
T  06 30 35 06 67

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org