VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

d2a4051c-abfd-40ea-84de-58ad1aaba7cf

Koop en verkoop van jouw bedrijf

Het kopen of verkopen van een bedrijf is een spannend, maar tegelijkertijd ook een ingewikkeld en vaak langdurig proces. Voor je begint aan de aankoop van een bedrijf of verkoop van je bedrijf moet je een aantal zaken op een rijtje zetten.
Het gaat dan om zaken als de waarde van het bedrijf, de afhankelijkheid van het bedrijf t.o.v. de ondernemer, de marktvraag, enzovoorts. Bij het kopen van een bedrijf of verkopen van je bedrijf stuit je daarnaast ook op meerdere fiscale- en juridische vraagstukken. Belangrijk om daar dus goed de tijd voor te nemen en je waar nodig ook te laten adviseren door deskundigen.

Aanmelden koop/ verkoop bedrijf

Via de rubriek ‘Koop & Verkoop van be​drijven’ kunnen VHG-leden middels een advertentie te kennen geven of zij hun bedrijf willen verkopen of dat zij interesse hebben om een bedrijf over te nemen. Deze advertenties worden beheerd door de VHG-Ondernemershelpdesk. In geval van een match of interesse van buitenaf worden de kopende- en verkopende partij met wederzijds goedvinden door de VHG-Ondernemershelpdesk met elkaar in contact gebracht. 

Voor meer informatie neem je contact op met de collega's van de VHG Ondernemershelpdesk via telefoonnummer 085 - 330 77 00 of per e-mail ondernemershelpdesk@vhg.org.

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voorzien van een slotje zijn alleen bestemd/toegankelijk voor leden van VHG.
Klik hier voor meer informatie over het VHG-lidmaatschap.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief