VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

8f6b2194-54dd-44fd-ae30-bc70b373feee

Professionalisering

De markt voor ondernemers in het groen is volop in beweging. De concurrentie wordt sterker, de klant mondiger, nieuwe groenconcepten en markten dienen zich aan. Als ondernemer moet je vooral zichtbaar én onderscheidend zijn in het hele traject van acquisitie tot nazorg. Om je daarbij te ondersteunen, hebben wij het programma ‘Professionalisering nieuwe stijl‘ ontwikkeld.

​Bedrijf​ssc​an

Het programma ‘Professionalisering nieuwe stijl’ kan beginnen met een bedrijfsscan, waarbij jouw bedrijf wordt getoetst op een aantal professionele punten. Wat gaat goed, wat kan beter, waar liggen nog k​ansen? En hoe kan VHG je daarbij helpen? Soms ben je al geholpen met de informatie en hulpmiddelen op onze website.

Daarnaast kun je ook jouw vaardigheden en kennis ontwikkelen via het nieuwe workshopprogramma van VHG. Je gaat met eigen ervaringen en resultaten aan de slag, veelal met andere collega’s uit de branche. Samen wijzer worden is een stuk leuker en je leert ook van elkaar.


Aanbod workshops 

VHG biedt in samenwerking met externe partners de volgende workshops: 
Deze workshops vallen onder de subsidieregelingen van Colland Arbeidsmarkt. De hoogte van de subsidie vind je hier

Belangrijk: mocht je dit jaar al een beroep hebben gedaan op Colland subsidie, dan kun je het niet voor een tweede keer aanvragen.​

Wil je je graag aanmelden voor één van deze workshops? Dat kan! Klik hier

De workshops zijn toegespitst op de dagelijkse praktijk in de hoveniers- en groenvoorzieningsbranche en worden deels op maat aangescherpt, afhankelijk van de specifieke behoeften van de deelnemers. Als je wilt weten welke workshop het beste aansluit bij jouw behoefte, kun je hiernaast de workshop-vragenlijst invullen.

Weet je niet welke workshop voor jou van toepassing is, bekijk dan hie​rnaast de mogelijkheden.

Wat bieden we jou met het professionaliseringsprogramma?
  • Praktische ondersteuning van jouw bedrijfsvoering
  • Individuele adviezen 
  • Specifiek voor de sector ontwikkelde workshops
  • Imagoverbetering voor de gehele groenbranche
  • Onderzoeksresultaten uit de markt 
  • Juridisch advies

Wat is gratis?
Als lid van Koninklijke VHG maak je kosteloos gebruik van een bedrijfsbezoek ter waarde van € 350,- (excl. BTW). Als niet-lid worden deze kosten aan jou in rekening gebracht. Niet-leden kunnen ook deelnemen aan de workshops, tegen het reguliere tarief. Klik hier als je overweegt lid te worden van Koninklijke VHG.

Hoe kun je deelnemen?
Op de informatiepagina van de workshop van jou keuze kun je je direct online aanmelden. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar ondernemershelpdesk@vhg.org of neem je telefonisch contact op via telefoonnummer 085 - 330 77 00.  ​

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voorzien van een slotje zijn alleen bestemd/toegankelijk voor leden van VHG.
Klik hier voor meer informatie over het VHG-lidmaatschap.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief