VHG  |  Ondernemer  |  Hulpmiddelen  |  Info

Skip Navigation LinksDetails

"Voor ondernemers in het groen"

d60266fe-5385-4419-a498-1f00b03e77d3

VHG Hulpmiddelen

Hulp nodig bij uw bedrijfsvoering? Alle praktische hulpmiddelen op een rij. Verfijn op thema en onderwerp om te vinden wat u nodig heeft.

Bedrijfsscan VHG

De markt voor ondernemers in het groen is volop in beweging. Belangrijk dus dat u als ondernemer weet waar u staat. Als bedrijf, maar ook zelf als ondernemer. VHG ondersteunt u bij de beantwoording van die vraag, via het Professionaliseringsprogramma.

Het Professionaliseringsprogramma bestaat uit een serie workshops (van Beter verkopen tot Beter leiding geven) én uit een digitale bedrijfsscan. Deze scan is onlangs aangepast en in een nieuw jasje gegoten. Het invullen dan deze scan is een goede start van het professionaliseringsprogramma. Uw bedrijf wordt getoetst op een aantal professionele punten. Wat gaat goed, wat kan beter, waar liggen nog kansen? En hoe kan VHG u daarbij van dienst zijn?

De bedrijfsscan bestaat uit een aantal hoofdstukken. Naast een aantal algemene hoofdstukken hebben de vragen betrekking op de verschillende fases van het bedrijfsproces. Heel concreet worden zo verbeterpunten in beeld gebracht.

De bedrijfsscan is rechts te openen en is alleen door leden te gebruiken.

Na het invullen krijgt u een terugkoppeling met adviezen voor bijvoorbeeld het gebruik van instrumenten of het volgen van een workshop.

Downloaden 

Klik hier om dit hulpmiddel te downloaden.

Dit hulpmiddel is alleen bestemd/toegankelijk voor leden van VHG.
Wilt u meer informatie over het lidmaatschap of lid worden, klik hier.

Gerelateerde info

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Lees verder op de onderwerppagina
Opleidingen, trainingen en cursussen / Professionaliseringsprogramma

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org