VHG  |  Ondernemer  |  Onderwerpen  |  Info

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

5793690a-7c19-4aff-828f-a8946b424fca

De Levende Tuin

Uit een tuinbelevingsonderzoek is gebleken dat consumenten graag iets met duurzaamheid in hun tuin willen; ze hebben geen idee van wat er allemaal zou kunnen. Om op die behoefte aan te haken, heeft Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners het concept van De Levende Tuin ontwikkeld. Dit concept helpt de VHG-professionals om op de wensen van de consument in te spelen en daarmee de leefomgeving verder te vergroenen. VHG is gestart om alle mogelijkheden van De Levende Tuin ook bij consumenten onder de aandacht te brengen.
De vernieuwde Handleiding De Levende Tuin is een vervolg op de versie die in 2010 verscheen. In het boekwerk is onder meer de informatie verwerkt die sindsdien uit onderzoek naar voren is gekomen, samen met tal van inspirerende voorbeelden van groene toepassingen en duurzame materialen. Daarmee kunt u als groenprofessional uw klant informeren en enthousiasmeren.

U kunt de handleiding bestellen. Ook hebben we online diverse hulpmiddelen beschikbaar om ook gebruik te maken van het concept De Levende Tuin. Kijk daarvoor rechts op deze pagina bij Hulpmiddelen.

De handleiding 'Groene Schoolpleinen' kunt u hier inzien.

 


Hulpmiddelen

Hulpmiddelen voorzien van een slotje zijn alleen bestemd/toegankelijk voor leden van VHG.
Klik hier voor meer informatie over het VHG-lidmaatschap.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief