VHG  |  Ondernemer  |  Hulpmiddelen  |  Info

Skip Navigation LinksDetails

"Voor ondernemers in het groen"

dc3d3b8a-cb24-4954-8ba4-77e062f29857

VHG Hulpmiddelen

Hulp nodig bij uw bedrijfsvoering? Alle praktische hulpmiddelen op een rij. Verfijn op thema en onderwerp om te vinden wat u nodig heeft.

Verbeterpunten in beeld

Als ondernemer heb je verschillende rollen. Je bent acquisiteur en relatiebeheerder, manager van het werkproces en, als je medewerkers in dienst hebt, natuurlijk ook de leidinggevende. Een rol, die er in drukke tijden wel eens bij inschiet, is die van ontwikkelaar. In die rol neem je af en toe een stapje terug van het dagelijkse werk en kijk je wat beter kan in het bedrijf. Een handig hulpmiddel hierbij is het instrument ‘verbeterpunten in beeld’.

 
De rol van ontwikkelaar is heel belangrijk, maar vaak minder urgent dan het voorbereiden van een project of de offerte die nog klaar moet. Om toch aandacht te geven aan de doorontwikkeling van je bedrijf, moet je zorgen dat je dit gestructureerd oppakt en ook vaste momenten in je agenda hiervoor inplant. Een handig hulpmiddel dat je hierbij kunt gebruiken is het instrument ‘verbeterpunten in beeld’. Voor de verschillende fases van het werkproces kunnen gestructureerd de eventuele verbeterpunten benoemd worden. Inclusief te nemen acties en planning. Een goede basis voor het verbeteren en vernieuwen!

Meer informatie?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze collega's van de VHG Ondernemershelpdesk via ondernemershelpdesk@vhg.org of 085 330 77 00.

De VHG Ondernemershelpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Downloaden 

Klik hier om dit hulpmiddel te downloaden.

Dit hulpmiddel is alleen bestemd/toegankelijk voor leden van VHG.
Wilt u meer informatie over het lidmaatschap of lid worden, klik hier.

Gerelateerde info

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Lees verder op de onderwerppagina
Projectvoorbereiding en uitvoering / Algemeen

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief